Rezervări la telefon: 0744 953 899

Despre noi

Pensiunea Vila Royal s-a născut din dorința  de a oferi o atmosferă plăcută și primitoare tuturor oaspetilor nostri. Astfel, facem tot ce ne stă în putere pentru a  vă convinge să reveniți cu plăcere de fiecare dată la noi.

Oferim servicii de cazare în Bacau în  conditii de  3 stele. De asemenea va punem la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 locuri pt organizarea unor evenimente speciale din viata dvs. Aici puteți servi serviti preparate culinare romanesti si internationale.

Suntem localizați în orasul Bacau , aproape de aeroportul George Enescu, Spitalul Judetean, Universitatea Vasile Alecsandri, Universitatea George Bacovia, Sala Sporturilor, Bazinul de Inot, Cora.

Pentru că vrem să vă oferim tot confortul posibil, dar și pentru că vrem să beneficiați de cazare la prețuri foarte bune, vă oferim posibilitatea să alegeți dintr-un total de 10 camere de 3*** (stele), dintre care o cameră single și 9 camere duble.  Există posibilitatea de a suplimenta locurile daca este necesar.

Pretul pentru o camera single este de 140 lei, iar pentru o camera dublă este de 160 de lei. Oferim room service! Pentru mai multe nopti se negociaza !

 Camerele  sunt dotate cu baie proprie,mocheta,mobilier lemn, internet wireless, TV prin cablu, și uscător de păr. Serviciile noastre standard includ bar, restaurant , parcarea gratuită în fata cladiri și îndrumare spre punctele cele mai importante din oraș.

Vrem să vă oferim cele mai bune conditii pentru un sejur plăcut. Pentru oaspeții noștri fumători avem amenajată o mica terasă.

Va asteptam la Vila Royal cu o atmosferă primitoare și caldă ca să beneficiați de confortul și serviciile pe care vi le punem la dispoziție.