Rezervări la telefon: 0744 953 899

Restaurant Bacău – Vila Royal

Vă așteptăm în Bacău la Vila Royal cu un restaurant elegant, ideal pentru organizarea celor mai rafinate evenimente, de la mese festive, nunti si botezuri, la aniversari, reuniuni sau intalniri de afaceri sau corporate. Vă punem la dispozitie o sala de 80 locuri unde puteți servi preparate culinare romanesti si internationale.

La Vila Royal va puteti bucura de o ambianta placuta, un  decor realizat cu  bun gust, preparate gatite cu suflet de bucatarii nostri. Pentru evenimente va punem la dispozitie meniuri personalizate, fiecare preparat este pregatit cu grija si profesionalism,incepand cu traditionalele sarmale si continuand cu mancarurile cu specific international.

Ne puteți contacta la 0744 953 899 pentru rezervări sau detalii, sau prin formularul de contact.

Adresă Vila Royal Bacau – Str. Russo Alecu, 26, Bacau, Bacau, 600178.

Spatiul are o capacitate de 80 locuri ,poate fi amenajat in functie de preferintele fiecaruia,astfel incat fiecare oaspete sa se simta special.Restaurantul este dotat cu wireless gratuit.

In afara evenimentelor organizate,va mai puteti bucura de  mic dejun,pranz sau cina,puteti savura cafeaua, inca de la primele ore ale diminetii.Pe timpul verii va puteti relaxa cu prietenii pe terasa noastra.

Galerie foto restaurantLocalizare pe hartă: